Transformational Breath

Als je Transformational Breath ® zou vertalen in het Nederlands, dan kom je op iets als: ‘veranderen door te ademen’. Dat klinkt aantrekkelijk eenvoudig, want ademen doe je elke dag; het gaat zelfs helemaal vanzelf. Veranderen daarentegen is vaak veel minder makkelijk. Een combinatie van iets wat makkelijk is (ademen) met iets wat moeilijk lijkt (veranderen) is de basis van deze bijzondere methode: Transformational Breath®.

Transformational Breath® is de meest effectieve en holistische zelfhelingsmethode die op dit moment beschikbaar is. De methode is gebaseerd op de aanname dat je ademhalingspatroon het resultaat is van je onbewuste emoties, angsten, verlangens en belemmeringen.

Door dit ademhalingspatroon bewust te vervangen door een volledige ademhaling, ben je in staat jezelf te bevrijden en de blokkades op te ruimen. De volledige ademhaling zorgt voor meer zuurstof op celniveau en daarmee voor fysieke en emotionele vitalisering die leidt tot een hoger niveau van bewustzijn. Transformational Breath® werkt op drie niveaus: lichamelijk, mentaal-emotioneel en spiritueel

Bron: transformationalbreathing.nl

Alternatieve therapeuten zoeken:

Toon praktijken

Op de website van Independer ziet u een overzicht van de alternatieve geneeswijzen vergoeding en alternatieve geneesmiddelen vergoeding per zorgverzekeraar.