Reconnective Healing

Reconnection
Als chiropractor had Eric Pearl al twaalf jaar lang een zeer succesvolle praktijk, tot hij op een dag van zijn patiënten te horen kreeg, dat ze zijn handen op hun lichaam voelden, terwijl hij ze niet fysiek had aangeraakt. De eerste maanden had hij blaren in zijn handpalmen en druppels bloed. Al snel rapporteerden patiënten uitzonderlijke genezingen van kanker, AIDS gerelateerde ziektes, epilepsie, chronisch-vermoeidheid-syndroom, multiple sclerosis, reuma, arthritis, geboorteafwijkingen en andere serieuze aandoeningen. Dit gebeurde allemaal als Eric simpelweg zijn handen in hun buurt hield en tot op de dag van vandaag gebeurt dit nog steeds.
Healingen van zijn patiënten zijn tot dusverre verschenen in zes boeken, waaronder Eric's eigen internationale bestseller The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself, inmiddels verschenen in 27 talen. De Nederlandse versie luidt: De Reconnectie - heel anderen, heel jezelf,
uitgegeven door uitgeverij Petiet.

Reconnective Healing is een vorm van heling die een verbinding tot stand brengt tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, en emotioneel niveau. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Eric Pearl zegt hierover: "Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."

Deze energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken.
Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn. Je leert te luisteren naar je eigen ziel en zult in staat zijn deze ook te horen.

Het vervolg op Reconnective Healing is The Reconnection

Bron: The Reconnection
Vertaling: Sollucidus

Alternatieve therapeuten zoeken:

Toon praktijken

Op de website van Independer ziet u een overzicht van de alternatieve geneeswijzen vergoeding en alternatieve geneesmiddelen vergoeding per zorgverzekeraar.