Psych-K

Verander je overtuigingen, en je leven verandert
Ons leven weerspiegelt wat we geloven. Het laat zien wat voor overtuigingen we hebben over onszelf en over de wereld waarin we leven.
Onze overtuigingen zijn voor 95% onbewust – we weten bijna niet dat we ze hebben….
Dit is waarom we het als moeilijk kunnen ervaren verandering te brengen in wat we voelen, ons gedrag en ons leven.

Onderbewuste programmering
Je onderbewuste geest zou je kunnen vergelijken met een tape. Alles wat je leert en ervaart gedurende je leven wordt er opgeslagen. Op stimuli vanuit de omgeving reageert het onderbewuste automatisch zoals het gereageerd heeft in eerdere ervaringen, ‘als een druk op de knop’.

Als je jezelf bewust wordt van deze onderbewuste programmering en besluit dat je hierin iets wilt veranderen, ben je eigenlijk aan het verkeerde adres. Je bewuste geest maakt slechts voor 5% de dienst uit. Dit is ook waarom affirmaties of goede voornemens maar mondjesmaat resultaat geven. Je onderbewuste is als informatieverwerker 1.000.000 maal krachtiger dan je bewuste geest.

Het is geen probleem om je onderbewuste programmering te veranderen, maar je kunt deze niet veranderen door ertegen te praten. Je moet de directe toegang vinden tot je onderbewuste en daar de ‘tape’ opnieuw opnemen.

Het PSYCH-K proces
Met PSYCH-K heb je direct toegang tot je onderbewuste geest en dit stelt je in staat beperkende overtuigingen te vervangen door positieve bekrachtigende overtuigingen. De integratie vindt in het onderbewuste plaats via een eenvoudig proces dat je in de workshop aangeleerd krijgt en helemaal zelf kunt doen. Een gewenste verandering realiseren wordt zo een vanzelfsprekende en moeiteloze ervaring. Stress, blokkades en belemmeringen verdwijnen en je potentieel zal zich steeds verder openen.

In een speciaal proces, dat we ‘balance’ noemen, voert je eigen onderbewuste geest de gewenste innerlijke verandering door. Het woord balance verwijst naar de ‘whole-brain state’, de omstandigheden van balans tussen beide hersenhelften waaronder het PSYCH-K proces optimaal verloopt.

Bron: delighttrainingcoaching

Alternatieve therapeuten zoeken:

Toon praktijken

Op de website van Independer ziet u een overzicht van de alternatieve geneeswijzen vergoeding en alternatieve geneesmiddelen vergoeding per zorgverzekeraar.