Prognos therapie

De Prognos is een hightech computergestuurd meetsysteem, dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor de ruimtevaart. De gezondheid van de kosmonauten wordt met de Prognos nauwgezet in de gaten gehouden. Met de Prognos kan de oorzaak van klachten worden vastgesteld en opgeheven worden. Er is dus geen sprake van symptoom bestrijding. De oorzaak van de klachten wordt daadwerkelijk aangepakt.

De Prognos is een combinatie van oosterse acupunctuur en westerse reguliere geneeskunde en is gebaseerd op wetenschappelijke feiten en praktijkervaring. De Prognos is in staat om vast te stellen welke verstoringen er zijn ontstaan. Als bekend is wat de oorzaak is van de klachten kan het probleem bij de bron aangepakt worden.

Met de Prognos kunnen klachten verholpen worden, zodat u weer gezond wordt. Veel klachten worden veroorzaakt door virussen, schimmels, bacteriën of parasieten. De oorzaak kan ook van buitenaf komen. Een voorbeeld hiervan is verontreinigingen door zware metalen (gebit) . Onderschat niet de invloed van onverwerkte emoties of overervingen in het DNA. Een oorzaak kan immers in het verleden liggen. Met de Prognos wordt het evenwicht hersteld en zullen de klachten verdwijnen. 

Ook bij chronische ziekten kan de Prognos een belangrijk hulpmiddel zijn. Veel chronische ziekten (bijvoorbeeld diabetes of reuma) kunnen over het algemeen niet genezen. Met de Prognos kun je wel het verloop van de ziekten beïnvloeden zodat de ziekte onder controle blijft. Patiënten ervaren minder klachten en voelen zich beter en fitter.

De Prognos kan ook ingezet worden als preventie van ziekten. Lang voordat een klacht ontstaat is de energie in de meridianen al verstoord. Als we dit voortijdig ontdekken en behandelen krijgen ziekten geen kans zich te ontwikkelen. De Prognos zou daarom ook prima ingezet kunnen worden om ziekteverzuim terug te dringen of in sportscholen om prestaties te verbeteren.

Een meting met de Prognos is volkomen pijnloos en gebeurt met een meetstift aan de uiteinden van de vingers en nagels. De Prognos is uitgerust met een testcilinder. Als bekend is welke verstoring de oorzaak van de klachten is, kan de Prognos zelf een middel aanmaken waarmee de verstoring opgeheven wordt. De werking van dit middel is te vergelijken met een homeopathisch middel. Na een Prognosmeting kan er dus direct gestart worden met therapie. Door voedingssupplementen, of zelfzorgmiddelen, in de testcilinder te plaatsen kan bepaald worden op welke supplementen de meridianen gunstig reageren. Op deze manier is het optimale voedingssupplement te bepalen. Op het ene supplement reageert het lichaam beter dan op het ander. Dit heeft onder andere te maken met de bereidingswijze van de fabrikant.

 Bron: evitalien.nl

Alternatieve therapeuten zoeken:

Toon praktijken

Op de website van Independer ziet u een overzicht van de alternatieve geneeswijzen vergoeding en alternatieve geneesmiddelen vergoeding per zorgverzekeraar.