NES therapie

Emoties en herinneringen die vastzitten kunnen tal van mentale of fysieke klachten veroorzaken of blokkades vormen in de verdere ontwikkeling van je leven. NES-therapie maakt een volledige energetische check-up en linkt deze met je klachten. Kathleen ontdekt via de NES-test welke blokkades zij moet wegwerken om haar levensdoelen te bereiken.

Wat is het?
De Brit Harry Massey startte NES Health op, nadat hij begin deze eeuw op opmerkelijke wijze genas van het chronisch vermoeidheidssyndroom, waar hij op zijn 21e last van kreeg. Hij had aan den lijve ondervonden hoe moeizaam genezing tot stand komt als je niet zelf de verantwoordelijkheid neemt voor je gezondheid. Dit leidde tot een ontmoeting met Peter Fraser, die ontdekte dat informatie en energie de biologische processen aansturen, en niet de genen of biochemie. Harry, die aan ieder experiment wilde meewerken, volgde Peters adviezen nauwgezet op, en genas volledig.

Samen startten zij NES op, wat staat voor Nutri-Energetic System, een methode die ons in staat stelt om snel inzicht te krijgen in het Human Body Field of het energetisch veld. NES maakt het bio-energetische zichtbaar en begrijpelijk aan de hand van kleurcodes en schema's. Op deze manier kan je zien aan welke zwakke schakels je moet werken. In tegenstelling tot veel andere energetische methodes is er voor NES geen voorkennis vereist en wordt alles op een zeer duidelijke, zelfs rationele manier weergegeven. Zo kan iedereen inzicht krijgen in zijn levensproces en in de stappen die ondernomen moeten worden om doelen te bereiken of klachten aan te pakken.

Voor wie is het?
NES-therapie kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Zo zal een storing in het Human Body Field een negatief effect hebben op de slaap, het energiepeil, het immuunsysteem, het zenuwstelsel, de huid, de hormonen, de mentale functies, de emoties en ons gewicht. Veel ziektes en problemen worden immers veroorzaakt door vastzittende emoties. NES kan die opsporen en helpen verwerken. Maar ook wie geen bepaalde klachten heeft kan NES gebruiken. Het kan je immers ook inzicht geven in algemene zwakke schakels die je moet aanpakken om je doelen te bereiken. NES geeft een goed beeld van waar je staat in je leven, zowel emotioneel als fysiek.

Wie mag het geven?
NES mag alleen gegeven worden door NES-therapeuten, die allen een (para)medische achtergrond hebben.

Hoeveel sessies zijn er nodig?
Het aantal sessies verschilt van persoon tot persoon. Tijdens de eerste sessie wordt er een kort intakegesprek afgenomen, gevolgd door de NES-test, die je daarna volledig samen overloopt. Aan het einde van deze sessie heb je een goed beeld van je zwakke schakels en van de punten die je eerst zal moeten aanpakken. Hiervoor krijg je druppeltjes infoceuticals mee, die invloed zullen hebben op het energetische systeem. In de volgende sessies worden alle punten aangepakt en opnieuw geëvalueerd.

Bron: goedgevoel.be

Alternatieve therapeuten zoeken:

Toon praktijken

Op de website van Independer ziet u een overzicht van de alternatieve geneeswijzen vergoeding en alternatieve geneesmiddelen vergoeding per zorgverzekeraar.