Gelaatsdiagnostiek 

In China wordt gelaatsdiagnostiek al honderden jaren toegepast. Het gezicht laat zich lezen als een boek alleen dan sneller. In het gezicht weerspiegelt zich het hele lichaam. Zo zeggen de lippen iets over je darmen en de kin iets over de onderrug. Ook rimpels, lijnen en vormen hebben een betekenis. Zij zeggen allemaal iets over het innerlijk van de persoon. Zo geeft gelaatsdiagnose inzicht in de sterke en zwakke punten van een persoon.

Ook heden ten dage wordt gelaatsdiagnostiek in China nog volop toegepast. Omdat in het gezicht is af te lezen wat er zich in het lichaam afspeelt en wat men in het verleden heeft doorgemaakt, kan men ook zien waar deze levensstijl in de toekomst toe kan leiden, als men in deze lijn doorgaat. Doordat het gezicht de afspiegeling geeft van zwakke of zieke organen, kunnen de signalen en indicaties van het gelaat vaak al worden opgemerkt lang voordat testen uitwijzen dat er wat mis is met een bepaald orgaan.
Deze kennis geeft de mogelijkheid om de zwakke punten te versterken om zo te komen tot een optimale innerlijke en uiterlijke balans.

In het gezicht kan afgelezen worden wat in het verleden is gebeurd, maar ook wat er op dit moment in het lichaam gaande is. Het gelaat geeft indicaties welke organen zwak of ziek zijn waardoor men al in een vroeg stadium kan signaleren dat er mogelijk wat mis is met een bepaald systeem.

Alternatieve therapeuten zoeken:

Toon praktijken

Op de website van Independer ziet u een overzicht van de alternatieve geneeswijzen vergoeding en alternatieve geneesmiddelen vergoeding per zorgverzekeraar.