Bron Stoel

De Bron-Stoel vertegenwoordigt, samen met de edelstenen, een energie-matrix of energetisch veld dat je terug brengt naar je oorsprong. Het brengt je in contact met jouw energetische blauwdruk zodat je kunt ervaren waarom je nu op deze wereld bent. De matrix van de stoel laat je in contact komen met de verste uithoeken van je onbewuste systeem. Daarmee wordt je je bewust waar en hoe ver je afgedwaald bent van je oorsprong.

Tijdens een behandeling met de Bron-Stoel kun je je losmaken van alles dat je verzwakt en je belemmert om volgens je goddelijke blauwdruk te leven. Je bent in staat dit te transformeren tot op celniveau of zelfs DNA niveau.

Een behandeling met de Bron-Stoel geeft je zicht op je kwaliteiten en maakt deze vrij van de overtuigingen en conditioneringen die je in dit leven hebt opgelopen. Daarmee ben je in staat deze weer volop te benutten.

Voordat je een behandeling met de Bron-Stoel ondergaat is het te adviseren om eerst een aantal sessies met E-stoel te ondergaan.

Bron: Marlantis

Alternatieve therapeuten zoeken:

Toon praktijken

Op de website van Independer ziet u een overzicht van de alternatieve geneeswijzen vergoeding en alternatieve geneesmiddelen vergoeding per zorgverzekeraar.