Aura-Soma kleurentherapie

De kleurrijke oliën van Aura-Soma helpen op een liefdevolle manier in je persoonlijke ontwikkeling en spirituele bewustwording. Deze effectieve kleurentherapie brengt je op een zachte manier in contact met jezelf. Hierdoor kunnen levensvragen worden beantwoord en kan je volledige potentie zich ontvouwen. Aura-Soma is een holistische wijze om lichaam, ziel en geest weer in balans te brengen.

Aura-Soma is ontwikkeld door de Engelse Vicky Wall.

Zij ‘herontdekte’ de kracht van kleuren en zette Aura-Soma in de wereld. Genezing met behulp van kleuren in combinatie met kruidenextracten, kristallen , bloemen en essentiële oliën, werd al in het oude Egypte, Griekenland, China en India gebruikt. Aura-Soma is dus een oude wijsheid in een modern jasje. Aura staat voor licht en voor de gekleurde energieën die het lichaam omringen als een elektromagnetisch veld. Soma is het woord voor lichaam. Aura-Soma staat dus letterlijk voor belichaamde energie. Aura-Soma ondersteunt ons om, in harmonie met onszelf en onze omgeving, hier op aarde te leven.

Meer over Vicky Wall

Kleur heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. Er wordt al jaren wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de invloed van kleur op mensen en hun gedrag. Niet alleen mentaal maar ook fysiek, emotioneel en spiritueel. Kleuren zijn een trilling met ieder een eigen frequentie, welke resoneren met ons eigen energieveld. We kiezen een kleur dus nooit zomaar, we kiezen wat we wezenlijk nodig hebben op dat moment. Uit onderzoek is gebleken dat kleuren invloed hebben op verschillende aspecten van de mens. Zo wordt in ziekenhuizen blauw licht gebruikt voor baby’s die onvoldoende leverfunctie hebben, een fysiek aspect. Op emotioneel niveau wordt in gevangenissen roze gebruikt tegen agressie. Aura-Soma maakt gebruik van de harmoniserende werking van alle kleuren van de regenboog.

Licht en zo ook kleur is onmisbaar in ons leven, we ontvangen licht en stralen het ook uit. De Equilibrium flessen met meer dan 100 stralende kleurcombinaties vormen de basis voor je persoonlijke intuïtieve kleurkeuze. Deze intuïtieve kleurkeuze geeft diepe inzichten en brengt de energie in en om het lichaam weer in balans.

In een consult wordt gebruik gemaakt van drie Aura-Soma producten: Equilibrium, Pomanders en Quintessences. De prachtige tweekleurige Equilibrium oliën zijn de basis van een persoonlijke kleurkeuze. Olie drijft op water en daardoor bestaat een fles altijd uit twee kleurdelen. De flessen bevatten essentiële oliën, kruidenextracten en kristalenergieën. De fijnere lichtfrequenties werken rechtstreeks op het lichaam en in het energieveld. De kleuren van je keuze regelmatig aanbrengen op het lichaam (Equilibrium) en in je aura (Pomanders en Quintessences), brengt heling en balans. Ook verhoogt het je eigen frequenties en opent je kanalen voor de boodschappen van je hogere zelf. Ze werken ondersteunend voor dat wat door de sessie naar het bewustzijn komt. Ze geven een extra en liefdevol duwtje in de goede richting. Pomanders beschermen en reinigen het aura. Quintessences helpen je te verbinden met hogere kwaliteiten zoals mededogen, vrede en liefde.

Hoe weet ik wat ik moet kiezen?

Aura-Soma geeft de mogelijkheid een eigen kleurkeuze te maken. Je kiest de kleurencombinatie die op dat moment je aandacht trekt. Er bestaat geen goed of fout in de keuze. Zoals Shakespeare al zei: “De ogen zijn de ramen van de ziel.”

Hoe gebruik je het? 

Aura-Soma is ook een hele praktische therapie. Na goed schudden is de olie bedoeld om op het lichaam aan te brengen. De krachtige energieën van planten en mineralen werken ondersteunend voor dat wat door de sessie naar het bewustzijn komt. De kleurfrequentie kan op deze manier het elektromagnetisch veld versterken en zelfs op celniveau heling brengen.

Werkt het ook als ik er niet in geloof?

Ja, licht is een onmisbaar onderdeel van ons leven. We ontvangen licht en stralen het ook uit. Dit licht wordt gevormd door alle kleurfrequenties samen (kijk maar naar een regenboog). Uitgaande van dit principe zou je kunnen zeggen dat, de kleurrijke oliën de helende lichtfrequenties van kleur overdragen op jou.

Alternatieve therapeuten zoeken:

Toon praktijken

Op de website van Independer ziet u een overzicht van de alternatieve geneeswijzen vergoeding en alternatieve geneesmiddelen vergoeding per zorgverzekeraar.