Ademwerk

Wat is Ademwerk?
Ademwerk is een bekrachtigende, zelfhelende ademtechniek die grote veranderingen in je leven teweeg kan brengen. Het is een techniek van bewust gestuurde ademhaling, die je vitaliteit, gezondheid en algemeen welzijn aanzienlijk kan vergroten.

Hoe werkt Ademwerk?
Via een diepe, volledige en verbonden ademhaling bereik je jouw onderbewustzijn. Hiermee krijg je toegang tot het opruimen van blokkades open je nieuwe gebieden en energiestromen. Deze ademtechniek voorziet je lichaam van een surplus aan zuurstof en van meer vitale levenskracht. Ademwerk is een heel natuurlijke en vervullende ademtechniek. Het vraagt geen speciale vaardigheden of inspanningen, buiten een persoonlijk verlangen naar het ervaren van meer heelheid in je leven. Het werkt voor mensen van alle leeftijden en is ook zeer aan te bevelen voor mensen met ademhalingsproblemen (astma, bronchitis, hyperventilatie, longemfyseem) en rug- of hoofdpijnklachten.

Ademwerk werkt door op vier niveaus:

  • Fysiek:? Door je lichaam te leren om correct en volledig te ademen (in je buik, middenrif en borst) stroomt er meer energie doorheen. Hierdoor nemen allerlei lichamelijke klachten af of kunnen deze zelfs verdwijnen (bijv. rug- of hoofdpijn). Tevens vergroot je jouw ademcapaciteit, zullen spanningen in je afnemen, ontgift je jouw lichaam en krijg je veel meer energie en vitaliteit.
  • Emotioneel:? Je bevrijdt jezelf van onderdrukte emotionele blokkades in je onderbewustzijn. Hierdoor krijg je meer innerlijke rust en vrede, vergroot je jouw creativiteit en zul je meer zelfvertrouwen, liefde en vreugde in je leven gaan ervaren.
  • Mentaal: Je ruimt ook beperkende overtuigingen op en maakt de weg vrij naar het realiseren van je doelen en naar een krachtiger en voller leven. Je gaat overleven steeds meer vervangen door leven.
  • Spiritueel (of causaal):? Je krijgt verbinding met je Hogere of Ware Zelf en je opent jezelf voor ervaringen in hogere bewustzijnsniveaus. Je komt hierdoor meer in lijn met degene die je diep van binnen bent, met je essentie of je Ware Zelf.

Bron: Sensability

Alternatieve therapeuten zoeken:

Toon praktijken

Op de website van Independer ziet u een overzicht van de alternatieve geneeswijzen vergoeding en alternatieve geneesmiddelen vergoeding per zorgverzekeraar.