Wat ontvangt u als u inschrijft?

In de inschrijving op altgen.nl is voor uw praktijk het volgende inbegrepen: 

  • een eigen pagina met vermelding van uitgebreide praktijkgegevens
  • koppeling van uw praktijk aan verschillende contactopties (mailen, telefoon, doorklikken naar uw website) zodat geïnteresseerden op diverse manieren contact met u kunnen opnemen
  • Een mini-cursus met 15 tips waarmee u zelf op een eenvoudige manier uw eigen website kunt optimaliseren om meer nieuwe klanten uit Google te halen

Tarief

Een inschrijving op Altgen.nl kost 4 euro excl. BTW per maand / 48 euro excl. BTW per kalenderjaar.

Na inschrijving factureren wij vooruit voor de resterende volle maanden van het kalenderjaar. 
Voorbeeld: U schrijft in op 9 maart. U U ontvangt dan een factuur van ons voor de maanden april t/m december voor een bedrag van 9 x 4 = 36 euro excl. BTW. 

Geen automatische verlenging

Uw inschrijving wordt niet automatisch verlengd na 31 december van het huidige kalenderjaar. Met uw inschrijving sluit u dus géén doorlopend abonnement af.
In december nemen we steeds per mail contact op om te vragen of u wil verlengen. Zo ja, dan sturen we u in januari de factuur voor dat kalenderjaar. Zo nee, dan vervalt uw inschrijving per 1 januari van het nieuwe kalenderjaar. 

Gratis 15 Google optimalisatie tips 

Na inschrijving en ontvangst van uw betaling sturen we u gratis per mail in een pdf bestand 15 tips toe. De tips zijn geschreven voor complementair therapeuten zonder enige kennis van internet en website optimalisatie. Met de tips kunt u uw eigen website optimaliseren en méér nieuwe bezoekers en klanten uit Google te halen.  In duidelijke taal leggen we u uit hoe u bijvoorbeeld eenvoudig uw eigen website en de teksten op uw eigen website kunt aanpassen zodat uw website hoger in de zoekresultaten van Google komt te staan waardoor (veel) meer geïnteresseerden uw website vinden. 

Klik hier voor het inschrijfformulier > 


Uw webshop of winkel op deze website?

Indien u een webshop of winkel heeft en graag wil dat wij deze opnemen in het menu '(web)winkels en producten' dan kunt u contact opnemen voor meer informatie.